Kontakt
Kontakt Cookies

DanCenter gir trygghet i feriehusutleien

Trygghet

Trygghetsforsikring


DanCenter gir deg en ekstra trygghet. Våre huseiere er automatisk forsikret gjennom trygghetsforsikringen vår dersom en leietaker skulle være uheldig å skade feriehuset under oppholdet.


DanCenter tilbyr gjennom vår trygghetsforsikring en ekstra beskyttelse av hytten og innboet ditt, når du leier ut gjennom oss. Den dekker blant annet skader forvoldt av leier, og evt. tap av leieinntekt når din egen forsikring ikke dekker.

Sikker betaling


Når du leier ut hytten din er det for å tjene litt ekstra. Det kan være til en deilig sommerferie utenlands, til en ny sofa, bilen eller bare til å dekke de løpende utgiftene du har i forbindelse med ferieboligen. Det er viktig at du vet når du får penger fra oss, og hva du kan regne med å få. Hos DanCenter avregnes leien derfor på forskudd via bankoverførsel den første hverdagen i den måneden som utleien avvikles.

Hva hvis leietakeren avbestiller?


Hos DanCenter får du hele leiebeløpet dersom leietakeren avbestiller en betalt booking 30 eller færre dager før innflytting. DanCenter disponerer til gjengjeld over ferieboligen i hele den avbestilte perioden og kan derfor leie ut ferieboligen til andre leietakere.

Hos oss er du hele tiden informert


www.dancenter.no kan du få adgang til din egen eierside og ved hjelp av en pinkode kan du til enhver tid følge med på utleien og inntjeningen på feriehuset ditt. På denne eiersiden ligger det også mye god informasjon om bestillinger og praktiske ting som angår utleieboligen din, og siste nytt fra oss.


Eget bruk av ferieboligen:


Vi gir deg en fleksibel avtale. Selvfølgelig skal du ha mulighet til å disponere ferieboligen selv – også i de periodene som feriehuset er åpent for utleie gjennom DanCenter.

Bestill informasjonsmateriale