Kontakt
Kontakt Cookies

Din trygghet

Trygghetsforsikring


DanCenter gir deg en ekstra trygghet. Våre huseiere er automatisk forsikret gjennom trygghetsforsikringen vår dersom en leietaker skulle være uheldig å skade feriehuset under oppholdet.


DanCenter tilbyr gjennom vår trygghetsforsikring en ekstra beskyttelse av feriehuset og innboet ditt, når du leier ut gjennom oss. Den dekker bla. skader forvoldt av leier og evt. tap av leieinntekt. Vi henviser til brosjyren DanCenters Trygghetsforsikring.

Sikker betaling

Når får du pengene dine?

Når du leier ut feriehuset ditt er det for å tjene litt ekstra. Det kan være til en deilig sommerferie i Syden, til en ny sofa, bilen eller bare til å dekke de løpende utgiftene du har i forbindelse med ferieboligen. Det er viktig at du vet når du får penger fra oss, og hva du kan regne med å få. Hos oss avregnes leiemålene derfor på forskudd via bankoverførsel den første hverdagen i den måneden som leiemålene avvikles.

Hva hvis leietakeren avbestiller?

Hos DanCenter får du hele leiebeløpet dersom leietakeren avbestiller 30 eller færre dager før innflytting. DanCenter disponerer til gjengjeld over ferieboligen i hele den avbestilte perioden og kan derfor leie ut ferieboligen til andre leietakere.


Bestill informasjonsmaterialeHos oss er du hele tiden informert


www.dancenter.no kan du få adgang til din egen eierside og ved hjelp av en pinkode kan du til enhver tid følge med på utleien og inntjeningen på feriehuset ditt. På denne eiersiden ligger det også mye god informasjon om bestillinger og praktiske ting som angår utleieboligen din, og siste nytt fra oss.


Eget bruk av ferieboligen:

Vi gir deg en fleksibel avtale. Selvfølgelig skal du ha mulighet til å disponere ferieboligen selv – også i de periodene som feriehuset er åpent for utleie gjennom DanCenter.