Kontakt
Kontakt Cookies

Leie ut feriehuset ditt

Bli hytteutleier med DanCenter!


Vi kan blant annet tilby:

Erfaring og ekspertise


Som den mest erfarne hytteformidleren på markedet har vi gjennom mange år bygget opp stor ekspertise og viten om hytteutleie, og om feriegjestenes behov. Erfaringen vår sikrer trygghet og bidrar til god service. Det er noen av grunnene til at vi har så mange glade og trofaste leietakere og tilfredse og lojale hytteeiere.

Lokal representasjon og rådgivning


DanCenter er det eneste utleiebyrået med 3 regionskontorer, som geografisk dekker hele Norge: DanCenter Nord- og Midt-Norge, Vestlandet & Midt-Norge og Øst- & Sørlandet. Som feriehuseier blir du derfor tilknyttet en eierrådgiver med lokale kompetanser som sikrer deg den beste rådgivningen for optimal utleie av feriehuset ditt.

Bred markedsføring


DanCenter har hele tiden fokus på utvikling av produktkvalitet og vi fremmer utleien med den rette markedsføringen via våre egne salgskanaler og vårt store nettverk av internasjonale samarbeidspartnere. På denne måten blir hytten eller feriehuset ditt eksponert for flest mulig feriegjester. Vi gir en profesjonell presentasjon av feriehuset ditt med gode beskrivelser på norsk, engelsk og tysk.

Trygghet – Forsikring av hus og innbo:


Med DanCenter blir hus og innbo automatisk dekket av trygghetsforsikringen vår under utleie.

Trygghet for betaling:


Vi overfører leieinntektene dine forskuddsvis direkte inn på bankkontoen din.

Avbestillingsgaranti:


Avbestiller gjestene mindre enn 30 dager før en bekreftet og betalt booking er du allikevel sikret leieinntekten.

Bestill informasjonsmateriale