Slik markedsfører vi huset ditt

Slik markedsfører vi huset ditt


Hos DanCenter blir hytten eller feriehuset ditt bredt markedsført. En av hovedgrunnene til å la et utleiebyrå formidle utleien av hytten din, er at den blir markedsført til mange potensielle gjester - veldig mange flere enn du selv klarer å nå ut til.

Feriehus i hele Europa


DanCenter formidler feriehus i hele Europa, og vi samarbeider med mer enn 11.000 europeiske og skandinaviske reisebyråer, som alltid er online med DanCenter’s bookingsystem. Siden DanCenter er et så kjent brand i Tyskland og hos de tyske reisebyråene, er vi ofte det naturlige førstevalget ved valg av feriehus. Vår største målgruppe er derfor tyske gjester, som med ca 80 % av alle bookinger står for den høyeste etterspørselen. Deretter kommer mange av feriegjestene våre fra Skandinavia, Holland og resten av Europa. DanCenter jobber kontinuerlig med å utvikle leiemarkedet og vi opplever for tiden stor interesse fra andre europeiske land.


Internasjonale reiseportaler


Vi arbeider også sammen med flere store internasjonale reiseportaler og turoperatører om utleie av feriehus. Feriehuset ditt blir også presentert på DanCenters egen hjemmeside, som daglig besøkes av flere tusen reiselystne. Vi har også bannerannonser på de største hjemmesidene i utvalgte salgsland, og samarbeider med de største feriehusportalene i flere land. I tillegg er vi også representert på feriemesser og workshops.

Internettpresentasjon


DanCenters hjemmeside www.dancenter.no oppdateres døgnet rundt. Denne siden forbedres kontinuerlig, og er derfor svært brukervennlig. Her presenteres feriehuset ditt på norsk, tysk og engelsk, med bl.a. foto, plantegning, antall personer, sengefordeling, tekst og ukespriser. Med det samme huset ditt er ferdig registrert hos oss, kommer det ut på internett og bookingen av huset kan begynne.


De fleste gjester bestiller ferien over internettet, så DanCenters hjemmesider vår er brukervennlig og har funksjoner som gjør det lett å søke frem og sortere etter bestemte filtre eller kriterier som opptar gjestene, for eksempel pris, utsikt, internett og fiskehus.Leietakerne kan bestille drømmeferien
Markedsføringen på internettet
Leietakerne kan bestille drømmeferien