DanCenter gir deg løpende rådgivning.

Løpende rådgivning


Som den mest erfarne formidleren på markedet har vi gjennom mange år bygget opp stor ekspertise og viten om hytteutleie, og om feriegjestenes behov. Hvis du ønsker at hytten din skal bli mer attraktivt å leie, er det noen investeringer som gir større avkastning enn andre. Nedenfor har vi beskrevet noen investeringer som kan forbedre inntekten på feriehuset ditt, og som selvfølgelig også kan øke din egen glede ved bruk av feriehuset.

Interiør og fasiliteter


Smak og kvalitetskrav er veldig forskjellig. Vår hus portefølje inneholder hus fra det mer enkle og autentiske, det tradisjonsrike og til det moderne. Vi anbefaler alltid at huset inneholder fasiliteter som vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin. Mange leietakerne er barnefamilier, som ikke har lyst til å bruke store deler av ferien til vask og oppvask. Derfor er dette ofte en «nødvendighet» for å sikre utleie.

Trådløst internett og tyske kanaler


Vi markedsfører disse fasilitetene med egne symboler etter bestemte kriterier på huset. Langt de fleste ønsker å ha kontakt med omverdenen via internett og sosiale medier, selv når de er på ferie. Gjestene har med seg mobiltelefoner, nettbrett og bærbare pc’er, og ønsker å gå på nett samtidig. Tyske gjester ønsker også å få med seg for eksempel tyske nyheter og sport på TV.

Boblebad eller badestamp


Det finnes både utendørs og innendørs boblebad og badestamp. Er det fin utsikt fra boligen, kan utendørs boblebad eller badestamp i noen tilfeller være et veldig godt alternativ til innendørs boblebad. Snakk med din lokale representant om hva som er optimalt for nettopp din feriebolig.

Fiskehus


Ligger boligen din i et område med gode fiskeforhold? Har du sløyebenk, båt, motor, ekkolodd og redningsvester? Da er du heldig, for disse boligene er det rift om. DanCenter markedsfører både Fiskehus og Fiskehus+ etter noen bestemte kriterier. Snakk med din lokale representant og få svar på hvordan du kan tilpasse produktet til dette fiskemarkedet og hvordan du kan tjene penger på kjøp av båt og motor. Du kan også lese brosjyren vår her.

Aktiviteter


Ferieboliger med aktiviteter som for eksempel airhockey, biljard, dart, bordtennis, PlayStation med aktivitetsspill, treningsutstyr, med mer, har ofte god utleie. Ferieboliger med disse aktivitetene trekker mange leietakere i lavsesongene og er derfor med på å sikre en god inntekt hele sesongen.


Markedets mest seriøse fiskekonsept
Fiskehus og Fiskehus+
Markedets mest seriøse fiskekonsept