Kontakt
Kontakt Cookies

Løpende rådgivning

Som den mest erfarne formidleren på markedet har vi gjennom mange år bygget opp stor ekspertise og viten om feriehusutleie og om feriegjestenes behov.


Hvis du ønsker at feriehuset ditt skal bli mer attraktivt å leie, er det noen investeringer som gir større avkastning enn andre. Vi har her beskrevet noen investeringspakker som kan forbedre inntjeningen din og som selvfølgelig også øker din egen glede ved bruk av feriehuset.


Interiørvalg og fasiliteter

Smak og kvalitetskrav er veldig forskjellig. Vår husportefølje inneholder hus fra det mer enkle og autentiske, det tradisjonsrike til det moderne. Vi anbefaler uansett at huset innholder fasiliteter som vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin. De fleste leietakerne er barnefamilier, som ikke har lyst til å bruke store deler av ferien til vask og oppvask. Derfor vil denne pakken i løpet av få sesonger være ”en nødvendighet” for å sikre utleien.


Trådløst internett og tyske kanaler

I dagens informasjonssamfunn ønsker de fleste å ha kontakt med omverdenen, selv når de er på ferie. Gjestene har med smarttelefoner, nettbrett og bærbar og ønsker å gå på nett samtidig. De ønsker også å få med seg for eksempel tyske nyheter og sport på TV. Vi markedsfører fasilitetene med egne symboler etter bestemte kriterier på huset.


Boblebad eller badestamp

Det finnes både utendørs og innendørs boblebad og badestamp. Er det fin utsikt fra boligen, kan utendørs boblebad eller badestamp i noen tilfeller være et veldig godt alternativ til innendørs boblebad. Snakk med din lokale representant om hva som er optimalt for nettopp din feriebolig.


Fiskehus

Sløyebenk, båt, motor, ekkolodd, redningsvester: Ligger boligen din i et område med gode fiskeforhold? Da er du heldig, for disse boligene er det rift om. DanCenter markedsfører både Fiskehus og Fiskehus + etter noen bestemte kriterier. Snakk med din lokale representant og få svar på hvordan du kan tilpasse produktet til dette fiskemarkedet og hvordan du kan spare penger på kjøp av båt og motor. Du kan også lese brosjyren vår her.


Aktiviteter

Ferieboliger med aktiviteter som for eksempel airhockey, biljard, dart, bordtennis, PlayStation med aktivitetsspill, treningsutstyr, med mer, har ofte god utleie. Ferieboliger med disse aktivitetene trekker mange leietakere i lavsesongene og er derfor med på å sikre en god inntjening hele sesongen.


Bestill informasjonsmateriale
Markedets mest seriøse fiskekonsept
Fiskehus og Fiskehus+
Markedets mest seriøse fiskekonsept
Du får din egen eierhjemmeside
Din egen side
Du får din egen eierhjemmeside